Ілюстрація / REUTERS

Її королівська Високість знову одягла один зі своїх улюблених яскравих костюмів – фіолетовий від Oscar de la Renta.

В цьому вбранні в січні цього року герцогиня Кембриджська приїздила до Королівського театру. Тоді свій образ дружина принца Вільяма доповнила лакованими туфлями-човниками на підборах від Rupert Sanderson і невеликою сумкою від Aspinal of London, пише ТСН.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт / фото REUTERS

Сьогодні в руках герцогині ми бачимо маленький чорний клатч, вона знову одягла щільні чорні колготи, а туфлі-човники обрала із замші. Яскравий образ королівської особи доповнює симпатичний денний макіяж і скуйовджена укладка. У герцогині, судячи зі знімків, прекрасний настрій.

Відео дня

Читайте такожВ блейзері і укорочених бордових брюках: герцогиня Кембриджська вразила вбранням для зустрічі з волонтерами (фото, відео)

До хоспісу Кетрін приїхала, щоб зустрітися з дітьми та сім'ями, а також здійснити екскурсію хоспісом та відкрити меморіальну дошку, на якій офіційно оголошено про відкриття цього закладу.

Хоспіс The Nook розташований неподалік від Норіджа і був відкритий через вісім років після того, як герцогиня Кетрін стала патроном організації EACH, яка займалася збором коштів на будівництво нового центру.

Кейт Міддлтон / фото REUTERS

До речі, фіолетовий колір в одязі дуже любить і королева Британії Єлизавета II.