Тіна Кароль та низка українських зірок влаштували яскравий концерт на сцені Палацу спорту / фото 1+1

У Палаці спорту 23 грудня відбулася телезйомка концерту "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Його телеканал "1+1" покаже на свята.

Запам'ятався концерт яскравими постановками та виступами українських зірок, серед яких MONATIK, гурт "Беz Обмежень", Мішель Андраде, "Жіночий квартал", Олег Скрипка, гурти "Время и Стекло" і KAZKA, Дзідзьо, Jerry Heil, KHAYAT та Юлія Саніна.

Так, MONATIK написав новий хіт "Мріяти не шкідливо" і представив його під час концерту. Крім того, тренер "Голосу країни-10" виконав свою вибухову пісню "LOVE IT ритм".

Відео дня
MONATIK запалив на сцені / фото 1+1

Приємним сюрпризом для глядачів став ліричний перфоманс від групи "Беz Обмежень". Соліст гурту Сергій Тарчинець виконав колискову "Тиха ніч" і з'єднав її з хітом "Зорі запалали".

Сергій Тарчинець виконав колискову "Тиха ніч" / фото 1+1

Змусив весь зал сміятися номер від "Жіночого кварталу". У жартівливій постановці разом з Тіною Кароль вони відтворили на сцені ворожіння на судженого-рядженого, які традиційно дівчата проводять у період різдвяних свят. Сидячи за святковим столом, вони гадали на наречених для себе і Тіни Кароль. Не обійшлося й без жартів довкола чуток про роман артистки зі співаком Даном Баланом.

Тіна Кароль ворожила з "Жіночим кварталом" / фото 1+1

Олег Скрипка разом з вертепом увірвався на сцену з колядкою "Добрий вечір тобі, пане господарю".

Запалював на сцені й Дзідзьо, виконавши свій хіт "Вихідний".

Дзідзьо заспівав "Вихідний" / фото 1+1

Представила ефектний номер група "Время и Стекло". Позитив вийшов на сцену в образі сучасного Санта Клауса в яскравому зеленому костюмі та червоній куртці, а Надя Дорофєєва - у сяючій міні-сукні з бантом. Артисти заспівали свій україномовний хіт "Дим" і з льодового катка піднялися у повітря над Палацом спорту на великих санях з оленями.

Група "Время и Стекло" показала ефектний номер / фото 1+1

А болівійська красуня Мішель Андраде стала єдиною артисткою, яка знайшла сміливість виконати номер льодовому катку. Мішель заспівала колядку "Небо і земля нині торжествують".

Мішель Андраде виконала номер на льоду / фото 1+1

Гурт KAZKAвразив потужним виступом, у якому поєднав свій хіт "Плакала" з давньою колядкою "Щедрий вечір".

KAZKA порадувала хітом "Плакала" / фото 1+1

Здивував глядачів і несподіваний дует «відкриття року» Jerry Heil і зірки шоу "Голос країни" KHAYAT. Вони разом співали давню колядку "Роди, Боже".

Jerry Heil заспівала з KHAYAT / фото 1+1

А Юлія Саніна разом з Тіною Кароль вперше виконали вживу дуетний хіт "Вільна", весь зал був у захваті.

Тіна Кароль і Юлія Саніна виконали пісню "Вільна" / фото 1+1

Крім відомих українських артистів, частиною концерту став також добрий благодійний проект "Здійсни мрію"та справжні герої, які є прикладом мужності і любові до України. Серед них - тяжкохворий 4-річний Ілля та ліквідатор наслідків Чорнобильської аварії Олексій Ананенко, якому стоячи аплодував весь 10-тисячний зал Палацу спорту.