На жаль, 2019-й приніс не лише здобутки, але і втрати.

Цього року не стало багато великих людей - легенд музики, фотографів, талановитих акторів, впливових політиків, журналістів та інших діячів, які вплинули на хід історії. Пропонуємо згадати цих відомих особистостей.

Читайте такожПомерла автор головної музичної теми серіалу "Друзі"

1 січня 2019 року не стало знаменитого співака Кріса Кельмі. А в лютому з життя пішов ще один музикант - репер Децл (Кирило Толмацький). 19 лютого світова преса зірвалася від повідомлення: не стало ікони моди - модельєра Карла Лагерфельда.

4 березня після інсульту на 53-му році життя помер зірка культового серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Люк Перрі. Пізніше цього ж дня стало відомо про те, що соліст легендарної групи The Prodigy Кіт Флінт скоїв самогубство. У травні 2019 року не стало зірки відомого серіалу "Твін Пікс" Пеггі Ліптон. А 6 червня з життя пішов український письменник Юрій Мушкетик.

Читайте такожВід Одрі Хепберн до The Beatles: помер культовий фешн-фотограф Террі О'Ніл (фото автора)

В липні фанати попрощалися з зіркою "Того, що біжить по лезу" - актором Рутгером Хауером, якому було 75 років. 22 липня не стало одного з авторів тексту Конституції України Віктора Мусіяки. 26 вересня помер Жак Ширак – президент Франції (1995-2007).

11 жовтня не стало космонавта Олексія Леонова, який став першою людиною, котра вийшла у відкритий космос. А 21 жовтня на гелікоптері розбився 9-й міністр аграрної політики України Тарас Кутовий.

У листопаді з життя пішов праправнук засновника торгового дому Louis Vuitton, відомий модельєр Патрік-Луї Віттон. А 9 грудня 2019 року стало відомо про смерть солістки легендартної групи Roxette Марі Фредрікссон.