Анна Сєдокова задумала своє шоу про секс / фото instagram.com/annasedokova/

Співачка Ганна Сєдокова заявила, що готує своє інтернет-шоу про секс.

Про це екс-"ВІА Гра" розповіла на своїй сторінці в Instagram, де поділилася цілями на найближчий рік.

"У січні я починаю зйомки свого інтернет-шоу про кохання, стосунки і...секс. Все про нього рідненького. Мені потрібні сценаристи, які можуть писати смішно", - звернулася до шанувальників Сєдокова.

Відео дня

Читайте такожСоковита: Сєдокова оголила груди в еротичній позі (фото)

Виконавиця також планує повернутися на телебачення в якості ведучої. Про те, який проект буде вести, співачка поки не говорить.

Підбиваючи підсумки минулого року, артистка зізналася, що її 2019-й був багатий на втрати і розчарування.

"У цьому році було багато втрат, багато розчарувань, але ніщо з них не зрівняється з однією хвилиною поруч з сім'єю. Спасибі моїм дітям, що вибрали мене. Спасибі Аліно, Мо і Гекторе! Ми шукаємо можливості, щоб всі були разом і я впевнена, що в 2020 знайдемо", - поділилася з підписниками зірка.

Heading into 2020 like... Я не їду відпочивати і неймовірно кайфую від того, що працюю з першого дня січня. У мене дуже великі цілі на цей рік. Новий рік - це нові можливості і може одна з нижчеперелічених вакансій і цілей у мене ваша. ⚡️ музика. У березні ми плануємо мій перший великий сольний концерт у Москві, Пітері та Києві ❤️ Я готова показати свою музику тим, для кого вона важлива. Моя команда і я, шукаємо чесного і працьовитого концертного директора, з великим досвідом роботи. На кожну з пісень в альбомі #PROLubov , буде знята своя відео робота 🎬 Режисери, якщо ви хотіли зі мною попрацювати, то зараз саме час. Або я зв'яжуся з вами сама! #LAStory Я вирішила відкрити новий офіс моєї марки одягу, оптових продажу і франшизу. Ми набираємо штат нових співробітників, що мають досвід в цьому напрямку. Так само, ми шукаємо стажерів без досвіду, але готових його у нас отримати. Резюме надсилати в Директ @lastory_store І так, я шукаю офіс мрії. Поряд з Авіапарком. 200 метрів🙂 І найважливіше ! Ми вирішили створити лінійку з новими дизайнерами і художниками! У вас є талант, а у мене є можливість втілити все в життя. Резюме та роботи сюди @lastory_store 😎 #КНИГА , ой що буде ! Лютий #ТБ Пора дістати свій диплом провідною з полиці і повернутися на телебачення. Я сумую за цієї частини свого життя і вже обрала канал, на якому хочу працювати! #ІНТЕРНЕТ В січні я починаю зйомки свого інтернет-шоу про стосунки, секс і... І сексі 😂 Адже все про нього, родненьком. Мені потрібні сценаристи, які можуть писати смішно про стосунки і ... секс. Писати в Директ мені. Надсилати жарти і начерки туди ж. #Я трохи не забула) Планую, нарешті, дістати ноги мрії, втратити 5 кг і отримати ще одну освіту. Соціологія. Та 1С бухгалтерії. І психологію. І продовжувати іспанська #СІМ'Я найважливіше і поза списком. Особисте. Мій будинок буде теплим, смачним і веселим. Планую більше слухати, не так серйозно до всього ставитися і надихати своїм прикладом бути краще і любити це життя більше! А які цілі на 2020 у тебе? Напиши і дій P. S. Дякую, що ви зі мною всі ці роки. Спасибі! Обіцяю лайкнути кожен комент під цим постом 😜❤

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Сєдоковій 37 років. Артистка двічі була в офіційному шлюбі. Першим чоловіком співачки з 2004 по 2006 рік був футболіст київського "Динамо" Валентин Белькевич. Вона одна виховує їх спільну доньку Аліну. Другим коханим Анни був бізнесмен з Києва Максим Чернявський. Після розлучення ек-подружжя разом виховує доньку Моніку. У 2017 році співачка народила сина Гектора. Батьком дитини ЗМІ називають російського бізнесмена Артема Комарова, з яким Сєдокова розлучилася незабаром після пологів. Зараз виконавиця перебуває у відносинах з 27-річним латвійським баскетболістом Янісом Тіммой.