Меган Маркл \ REUTERS

Західні ЗМІ пишуть, що герцогиня Меган після декількох днів проведених у Лондоні вилетіла назад до Канади, де вони разом з чоловіком принцом Гаррі і їхнім сином Арчі проводили різдвяні і новорічні канікули.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл вирішили вийти з королівської сім'ї

Повернувшись до Лондона Сассекси, залишили сина в Канаді на піклування няні і подруги Меган - Джесіки Малруні (вона, пишуть, підтримала герцогиню в їхньому з Гаррі рішенні скласти з себе королівські повноваження), передає ТСН.

Відео дня

Принц Гаррі залишився у Великобританії, де повинен буде брати участь у сімейних переговорах. Нагадаємо, раніше королева Єлизавета II екстрено зібрала нараду, на якій доручила співробітникам підшукати "нові ролі" для герцога і герцогині Сассекських. Кажуть, королева була в люті від цієї новини. Але, зваживши все раціонально, вирішила діяти.

Скільки принц Гаррі пробуде у Лондоні, не повідомляється. Відомо тільки, що 16 січня у нього запланований захід. Меган поки що не планує повертатися до Британії, вона буде з сином в Канаді.

Після повернення з Канади Сассекси встигли нанести візит до Канада-хаус. Їхня заява щодо бажання скласти з себе королівські обов'язки була опублікована 8 січня, напередодні дня народження герцогині Кембриджської Кетрін. 

У Мережі ходять чутки про те, що принц Гаррі та його дружина Меган давно зверталися до королеви Єлизавети II і принца Чарльза з проханням змінити їхнє становище в королівській родині.