Герцогиню Кембриджську помітили біля палацу / фото instagram.com/duchessofcambridge_catherine/

Вчора, в день свого 38-річчя, герцогиня Кембриджська Кетрін випадково потрапила в об'єктиви папараці, які чергували біля Кенсінгтонського палацу.

Герцогиню разом з молодшим сином принцом Луї сфотографували біля палацу. Кетрін сама сиділа за кермом автомобіля і прямувала додому. Одягнена герцогиня Кембриджська була в тонкий пуховик оливкового кольору з помаранчевою блискавкою, на її обличчі був легкий макіяж з підводкою на повіках, а губи герцогиня не нафарбувала.

Святкували день народження за кілька днів до нього, ще у вихідні, які сім'я проводила в Норфолку, герцогиню Кембриджську приїхала привітати і королева Єлизавета II. Їй Кетрін склала компанію на недільній службі в церкві Святої Марії Магдалини.

У понеділок Кембриджі повернулися до Лондона після зимових канікул, тому що 7 січня їхні старші діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта  – пішли до школи. 

Читайте такожКейт Міддлтон святкує 38-річчя: цікаві факти про дружину принца Вільяма (фото)

Нагадаємо, напередодні дня народження Сассекси зробили гучну заяву про те, що хочуть відійти від королівських справ і скласти з себе деякі повноваження. Це було зроблено 8 січня ввечері. Також герцог і герцогиня Сассекські не стали публікувати пост в Instagram з привітанням для герцогині Кетрін, а просто залишили коментар під публікацією Кенсінгтонського палацу, який поділився новим портретним знімком герцогині.

В Instagram Букінгемського палацу і Кларенс-хаус подібні пости були опубліковані.