Для багатьох Айза досі залишається «колишньою репера Гуфа» / Instagram

Для багатьох Айза досі залишається «колишньою репера Гуфа», незважаючи на те, що у неї давно інша сім'я. Телеведучій настільки сумнівна, за її словами, слава дуже заважає, оскільки негативно позначається на стосунках з чоловіком, бізнесменом Дмитром Анохіним.

Айза зараз тимчасово не живе з чоловіком, і фанати вже запідозрили недобре.

Читайте такожMARUV без макіяжу "засвітила" прищі на обличчі (фото)

Відео дня

"Ми зараз з Дімою тимчасово не живемо разом, але спілкуємося, працюємо разом. Він може в будь-який час заходити додому. Це його будинок теж. У нас дуже складні характери, і ми, на жаль, не можемо іноді домовитися. Плюс ми довго живемо в різних країнах. Останні півроку — найскладніший час у наших відносинах. Ми не можемо примиритися з характерами один одного. Я, на жаль, дуже складна в побуті. Мені дуже важливо, щоб у будинку було чисто, і я починаю чіплятися", - розповідає Айза.

Цього разу проблеми в сім'ї Айзи виникли через спільного відпочинку сина з Гуфом. Так, на думку прихильників скандально відомого репера, той поводився з дитиною неналежно і, схоже, був «під препаратами».

«Не хотіла, щоб Сем відпочивав без мене, знаючи, на що здатний його батько, який все життя все псує. Ви ще слухаєте його марення, пишете мені: мовляв, повернися до нього... Він хворий, і йому треба лікуватися. Він нікого не любить і не вміє любити! Так, зараз я зла на нього! Я довірила йому найдорожче, і він знову прилюдно обісрався і принизив свого сина!»- продовжила Анохіна, пише "СтарХіт".