Меган Маркл відвідала притулок для тварин у Лондоні / фото instagram.com/sussexroyal/

Герцоги Сассекські наразі перебувають у Канаді, де насолоджуються дозвіллям зі своїм сином Арчі. Однак принц Гаррі та Меган Маркл не забувають і про прихильників: у мережі вони опублікували ефектні знімки з таємного візиту представниці палацу до благодійної організації.

Раніше директорка організації The Mayhew, яка займається допомогою тваринам розповіла про роботу з Меган і підтвердила інформацію про те, що герцогиня Сассекська продовжить патронаж організації.

Читайте такожМеган Маркл таємно зустрілася з Томом Крузом – ЗМІ

Відео дня

В новому пості Сассекси ж повідомили: "Раніше цього місяця герцогиня Сассекська зайшла, щоб побачити дивовижних людей в Мейх'ю, щоб почути про неймовірний прогрес, досягнутий у святковий період. Герцогиня Сассекська - покровитель Mayhew з січня 2019 року і довгий час розуміє зв'язок між добробутом тварин і спільноти, вітає людей в Mayhew за життєво важливу роботу, яку вони виконують кожного дня. Від кішок і собак, які знайшли нові будинки, до справ про добробут тварин, розглянутих у співтоваристві. The Mayhew вірить у силу єднання і особливого зв'язку між людьми і тваринами", - свідчить підпис під двома знімками.

На фото герцогиня Меган зображена в темному пальті та блакитній сорочці під ним. Її волосся розпущене, руки в кишенях, а на обличчі легка усмішка.

Цей візит був здійснений ще під час перебування герцогині Сассекської в Лондоні, за кілька днів до того, як вони з принцом Гаррі зробили заяву щодо того, що хочуть вийти з королівської родини.

Нагадаємо, після отримання дозволу від королеви Єлизавети II принц Гаррі і герцогиня Меган влаштувалися у Ванкувері.