Настя Каменських показала ніжне фото в сукні улюбленого кольору / фото instagram.com/kamenskux

Популярна українська співачка Настя Каменських опублікувала жіночне фото і написала коротеньке послання своїм шанувальникам.

На своїй сторінці в Instagram Каменських постала в ніжному образі - на легке коктейльне плаття бежевого кольору одягнуто білосніжний плащ, що спадає з плеча співачки, оголюючи його. Образ доповнює рожевий аксесуар на шиї.

"З початком нового тижня. Пам'ятайте, тільки ви самі вирішуєте, яким буде ваше життя і шлях до досягнень", - написала Каменських у підписі до фото.

Відео дня

Читайте також"То годувальниці": Леся Нікітюк в ультраобтислій сукні вразила сексуальним фото

Шанувальники оцінили послання NK і роздавали їй компліменти. "Настя, ти така гарна!"; "Золоті слова"; "Неймовірна енергія"; "Як завжди шикарна"; "Гарна чортиця"; "Хороші слова! Прям те що мені потрібно зараз"; "Настюха ти вагітна"; "Самий класний прикид за останній час"; "Як же я люблю, Настя, ваші мотивашки", - писали підписники в коментарях.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських здивувала шанувальників новими фото з животиком в бежевому платті-сітці, зробленими під час відпочинку в Мексиці. Також Каменських зізналася, що обожнює бежевий колір.