Акторка приголомшила новиною про рак четвертої стадії \ theshando

Зірка серіалу "Беверлі Хіллз" і "Усі жінки - відьми" Шеннен Доерті, яка вчора подлилася новиною про те, що в неї виявили рак грудей четвертої стадії, розмістила задушевне фото у своєму Інстаграмі. 

Читайте такожУ зірки серіалу "Беверлі Хіллз" діагностували рак грудей четвертої стадії

Хоча стан Доерті не надто добрий, вона намагається не впадати у відчай, а, схоже, ставиться до того, що з нею відбувається, філософськи. Принаймні про це свідчать слова: "Наше життя не закінчується з подібним діагнозом. Нам ще є, чим зайнятися на цій Землі", - які артистка сказала у нещодавньому інтерв'ю.

Відео дня

Сьогодні ж на своїй сторінці в Instagram Шеннен розмістила картинку з коміксу про Снупі, де зображені собака з малюком. Хлопчик каже Снупі: "Ми лише раз живемо, Снупі". На що Снупі відповідає: "Ти помиляєшся! Ми лише раз помираємо. Ми живемо кожен день".

Підписники Доерті висловили їй свою підтримку у коментарях: "Ми разом з тобою", "які чудові слова, моя чудова подружко", "войовнича принцеса", "надсилаю тобі багато любові та підтримки", "нехай сила буде з тобою і мої молитви також".

Рак молочної залози у Шеннен Доерті вперше діагностували 2015 року. Причиною несвоєчасного виявлення злоякісної пухлини у зірки "Беверлі Хіллз, 90210" стало несвоєчасне обстеження.

Протягом двох років акторка відчайдушно боролася з хворобою. Після видалення грудей та курсу хіміотерапії у Доерті спостерігалася ремісія.

За цей час знаменитість встигла зробити реконструкцію грудей, повернутися до роботи і навіть знятися у перезапуску культового серіалу 90-х "Беверлі Хіллз, 90210".