Секс-скандал сильно позначився на кар'єрі тенора \ commons.wikimedia.org

Іспанський оперний співак Пласідо Домінго, якого жінки звинувачували в секс-домаганнях, вибачився перед ними за біль, який їм заподіяв.

Читайте такожОперний співак Домінго не виступатиме у Токіо через секс-скандал (відео)

"Я розумію жінок, які нарешті відчули себе досить комфортно, щоб висловитися. І я хочу, щоб вони знали, що мені щиро шкода, що я завдав їм болю", - йдеться в заяві виконавця. Він також готовий взяти на себе "повну відповідальність" за скоєне, хоча раніше і заперечував усі звинувачення, передає ТСН.

Відео дня

"Тепер я розумію, що деякі з цих жінок могли боятися порозумітися чесно, тому що вони переживали, що це вплине на їхню кар'єру. Хоча це не було моїм наміром, ніхто і ніколи не повинен відчувати себе таким чином", - зазначив Домінго.

У зв'язку з цим співак зазначив, що розраховує докласти зусиль, щоб "нікому не довелося проходити через це".

Як повідомляв УНІАН, минулого року відразу дев'ять жінок звинуватили Домінго в сексуальних домаганнях. Пізніше ще 11 жінок звинуватили тенора в домаганнях, які з 80-х років страждали від залицянь іспанського тенора.

Сам 79-річний Домінго спочатку підкреслював, що "обвинувачення 30-річної давності з боку неназваних осіб є надзвичайно пригнічуючими". За його словами, жести, які раніше вважалися проявом галантності, сьогодні сприймаються зовсім по-іншому через зміни в культурі.

Секс-скандал сильно позначився на кар'єрі тенора. У жовтні минулого року він залишив посаду генерального директора опери в Лос-Анджелесі, також він скасував виступи в Метрополітен-опері в Нью-Йорку. Опера Сан-Франциско також оголосила байкот співаку через звинувачення. А нещодавно стало відомо, що Пласідо Домінго не буде виступати і в Токіо перед олімпіадою.