Марія Полякова / фото: Марія Полякова/Instagram

15-річна донька української співачки Ольги Полякової Марія здивувала своїх шанувальників новою фотографією, на якій вона виглядає набагато старше своїх років.

Фотографію вона виставила на своїй сторінці в Instagram.

Вчора доньці знаменитої співачки виповнилося 15 років. На фотографії вона позує з Олегом Машуковським – відомим візажистом, який створює стильні образи для українських селебріті. Хлопець на фото з голим торсом.

Відео дня

«Тут виглядаєш набагато старше. Повнолітньою))», «Це тому що занадто рано стала дорослою. Вона наслідує маму, їй все дозволено. Чи ще буде? Маму обжене», «Вітаю, але занадто, дуже років собі додала, тобі краще без мейка», «Копія мами!», «Красиво, але +5 років», - коментували підписники Марії.

Фото: Марія Полякова/Instagram

Нагадаємо, відома українська співачка Оля Полякова дуже зворушливо і тепло привітала дочку з днем народження.

"Дитинко! Ось тобі й 15! Яке щастя, що ти у мене тааака вийшла! Весела, світла, просто сонце! Ти так на мене схожа, і разом з тим, зовсім інша, набагато краще, добріша, світліша, розважливіша, красивіша! Нехай всі ці прекрасні якості допоможуть тобі в житті, будь щаслива й здорова, моя прекрасна, розумна і смілива дівчинка. Люблю тебе, Марусю, Мишка, Манюня, Машильда, Машенька!" - таке привітання опублікувала Полякова.

Як повідомляв УНІАН, у новому сезоні «Розсміши коміка» Оля Полякова стане партнеркою Євгена Кошового, а учасниками проекту стануть відомі гумористи, актори, учасники stand-up проектів і популярні медійні особистості.