Сєдокова показала пишні груди / Instagram. annasedokova

Українська співачка Анна Сєдокова, яка давно живе і працює в РФ, розповіла в Instagram про роботу над своїм проектом «Квартира 69», а заодно і порадувала своїх шанувальників новим відвертим фото.

Читайте такожЛобода у вульгарному вбранні задерла ногу вище голови і розлютила мережу (фото)

«Усе позаду. Ми зняли Квартиру 69». Від ідеї до здійснення 2,5 місяці, мільярд перешкод і команда неординарних божевільних», - розповіла вона.

Відео дня

За словами Сєдокової, вона давно відчувала в собі потенціал, щоб стати ведучою, але на ТБ її не вважали цікавою. Зрештою вона вирішила зробити шоу сама.

«Мені пропонували вести якусь рубрику про дитяче харчування і оголошувати хіт-парад: неймовірна Лобода на першому місці нашого чарту! Згодна. Оголосила, але кожен раз, проходячи повз камер, я відчувала, як мене туди тягне. Як я спрагло хочу творити. Я вмію. Я знаю. Диплом про вищу освіту за спеціальністю ведуча. Я ж можу ! Ось вона я!! Але я весь час була недостатньо хорошою для них», - заявила співачка.

«Спасибі моїй команді, спасибі моїм героям. Ви неймовірні і я за вас всіх порву! Я вас взяла! А ви взяли мене!!! І все, про що я зараз мрію, щоб нас взяв наш глядач», - зазначила вона.

О восьмій вечора прийшла усвідомленість. Все позаду. Ми зняли #Квартира69 Від ідеї до здійснення 2,5 місяці, мільярд перешкод і команда неординарних божевільних. З світової пандемією я ще не боролася, але мушу вам зізнатися. Я вас обдурила. Мене не взяли на телек. Я хотіла на Матч Тв, але мені сказали я не цікава. Мені не запропонували вести ні на П'ятницю не на ТНТ. Мене не взяли вести на Перший, мене не взяли в журі на НТВ. Мені пропонували вести якусь рубрику про дитяче харчування і оголошувати хіт-парад: неймовірна Лобода на першому місці нашого чарту! Згодна. Оголосила, але кожен раз, проходячи повз камер, я відчувала, як мене туди тягне. Як я жадібно хочу створити. Я вмію. Я знаю. Диплом про вищу освіту за спеціальністю Ведуча . Я ж можу ! Ось вона я!! Але я весь час була недостатньо хороша для них. Великих босів на ТБ, знаєте, як той чоловік , який постійно займає друге місце )) Так і мною дуже складно управляти, неможливо. Я ж брехати не люблю, не вмію. І ось прокинувшись одного ранку я зрозуміла, що для того, щоб здійснити свою мрію, тобі не потрібно схвалення інших. Я просто написала тут в інсте - Я буду робити шоу, хто зі мною... Я не знаю, що буде далі. Ми всі сьогодні в щасливому ауті і неймовірної любові від того, що створили. Спасибі моїй команді , спасибі моїм героям ❤️ Ви неймовірні і я за вас всіх порву ! Я вас узяла ! А ви взяли мене !!! І все, про що я зараз мрію, щоб нас взяв наш глядач ❤️❤️❤️ #скоро @69apt Боріться за свої мрії, збирайте свою команду , йдіть за тими, хто вірить у вас! Всі будьте добре, обіцяю ❤️

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Раніше Сєдокова засвітила декольте і розповіла про "поворотний день" в житті.