Марія Кравець / Скріншот Instagram

20-річна дочка актриси Олени Кравець, Марія, навчалася в престижному Київському університеті імені Тараса Шевченка на спеціальності "Реклама та зв'язки з громадськістю". Проте вже після першого курсу дівчина покинула навчання.

На YouTube-каналі "Вдома поговоримо" вона розповіла, що на офіційній посвяті їм сказали, що три роки буде просто журналістика, а потім з третього-четвертого курсу почнеться піар.

Дівчині це не дуже сподобалося, але тоді її стримало те, що вона могла знайти нових друзів. Однак весь перший курс вона провчилася онлайн через пандемію коронавірусу.

Відео дня
Маша Кравець захоплюється танцями / скріншот YouTube

"Бачилися з групою два рази. Інститут журналістики працює в другу зміну і це трохи напружувало. Я зрозуміла, що це було імпульсивне рішення, коли я туди йшла. Мене все дратувало. Впала мотивація вчитися взагалі. Це просто не моє. Я пішла в пошуки. Щоб зрозуміти, чи точно піар моє, я взяла курс в піар-агентстві, але трохи постажувалася і зрозуміла, що не хочу так працювати", - зізналася Марія.

Вона додала, що потім взяла SMM-курс, але це їй теж не сподобалося. Зараз вона контролює підготовку випусків програми "Вдома поговоримо", яку веде разом зі своєю зірковою мамою.

Крім того, дівчина професійно займається танцями. 

Нагадаємо, раніше Олена Кравець розсекретила, як ніжно її називає Зеленський.

Вас також можуть зацікавити новини: