'А що, тобі шкода?': як зараз живе зірка 90-х, у якого Винник вкрав образ

Співак Лері Вінн був досить популярним у 90-х роках. Тривалий час його називали головним романтиком, проте на піку слави він раптово зник з радарів.

УНІАН розповідає, чим відомий Лері Вінн і чому в нього виник конфлікт з Олегом Винником.

Хто такий Лері Вінн

Валерій Дятлов (справжнє ім'я музиканта) народився 1962 року в Дніпрі, а пізніше з родиною переїхав до Вінниці. З 1990 року він став з'являтися на великій сцені. А вже через дев'ять років став заслуженим артистом України.

Сплеск популярності співакові принесла пісня Анатолія Кірєєва "Вітер", яка надовго стала візитною карткою виконавця не тільки в Україні, а й на території країн СНД. Але не лише цією піснею відомий Лері Вінн, альбом "Вітер з острова дощів" став культовим для професійних музикантів і любителів хорошої музики.

У 1997 році Дятлов переїжджає до Києва і стає ведучим музичного проекту "Шлягер".

Варто зазначити, що в перервах між творчістю артист встиг побувати в Польщі, де займався збутом дефіцитних товарів. Однак звідти його депортували, тож він повернувся в Україну.

Відомо, що Лері намагався побудувати свою кар'єру і в Росії, але йому це не вдалося. До слова, вже у 2000-х артист зник із радарів.

Чим він займався після паузи

Відомо, що у Лері є івент-агентство, яке займається організацією свят. Музикант неодноразово говорив, що ця справа приносить йому задоволення.

"Я надихався повітрям шоу-бізнесу, відійшов і присів на лавочку. Я в інвенти занурився з головою. Не впевнений, що готовий до камбеку", - зізнавався виконавець.

Крім того, у 61-річного артиста є двоє дітей - син Артем і дочка Поліна. Артем займається музикою, а Поліна допомагає батькам в івент-агентстві.

Скандал з Олегом Винником

Лері Вінн неодноразово звинувачував Олега Винника в тому, що той "злизав" його образ. Якщо подивитися їхні фотографії, то можна помітити, що в артистів однакові зачіски, стиль одягу і подача.

"А нічого страшного, що Винник злизаний повністю з мене. При чому навіть не приховуючи цього. Ну, я це знаю, я спілкувався з людьми, які все це робили. Вони кажуть: "А що, тобі шкода? Ти все одно, типу, там нічого не робиш". А нічого страшного, що костюмчик, манера - це я, тільки зразка, там, 1998-2000-х", - говорив раніше Лері в програмі "Життя відомих людей".

Вас також можуть зацікавити новини: