Відомий актор знаходиться під посиленою опікою / фото інстаграм Алена Делона

Відомого французького актора Алена Делона помістили під посилену опіку через суперечки з його дітьми. Таке рішення нещодавно ухвалив суд і також заборонив чоловіку керувати власним майном. Про це пише видання Lefigaro.

Тепер доходи та власність актора перейдуть у розпорядження опікуна, якого призначили судді. Хто саме це буде - поки тримають у таємниці. Відомо лише, що відповідна заборона може тривати 5 років і більше. 

Цікаво, що адвокати зірки проти такого рішення. 

Відео дня

"Ми ставимо під сумнів необхідність такого обмежувального та примусового заходу. Ми чекаємо, чи подасть пан Делон апеляцію чи ні", - зазначили адвокати. 

Проте сам актор поки не говорить на цю тему публічно. 

Що відомо про Алена Делона

Ален Делон почав свою акторську кар'єру з 1957 року. За свій талант та красу він був не лише секс-символом європейського кінематографа, а й має титул "Найкрасивішого актора кіно за всю історію". Також отримав "Пальму честі" на Каннському кінофестивалі 2019 року за кар'єрні досягнення.

Ален Делон в молодості / фото інстаграм Алена Делона 

Грав у фільмах "На яскравому сонці", "Леопард", "Нескорений" та в інших кінороботах. 

На початку 2024 року син Алена Делона заявляв, що його батько на межі смерті. Згодом актор наполягав на тому, що добре почувається і подав позов на сина, адже втомився терпіти його агресивну поведінку. Це призвело до гучного сімейного скандалу.

Потім 88-річого Алена визнали недієздатним. Тоді суддя повністю відсторонив нащадків Делона від питань про здоров'я їхнього батька.

Нагадаємо, раніше Ален Делон потрапив до лікарні після похорону колишньої дружини.

Вас також можуть зацікавити новини: