Фото інстаграм Алена Делона 

Відомий актор Ален Делон визнаний недієздатним. Таке рішення нещодавно ухвалив суд Франції. Тепер 88-річний чоловік не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомим майном. Усі питання, які стосуються медичних обстежень, витратат та життя зірки буде вирішувати державний агент, який наданий у законодавчому порядку. Про це пише видання BFMTV.

"Це дозволить третій стороні допомогти Алену у його медичному догляді та покращити здоров'я. Суддя вважає правильним повністю виключити дітей Делона з питань про здоров'я їхнього батька", - зазначив адвокат чоловіка. 

Реакція дітей Алена Делона

Тепер син Ентоні та донька Анушка позбавлені права надавати Алену догляд та супроводжувати на медичних обстеженнях. Тому вони вже встигли відреагувати на рішення суду. 

Відео дня

"Якщо це допоможе прояснити ситуацію і перешкодити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись із матеріалами справи, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди", - наголосив син.

Донька Анушка поки цю ситуацію не коментує. 

Нагадаємо, нещодавно син Алена Делона заявляв, що його батько на межі смерті і це "його останнє Різдво". Проте актор вважає, що це все брехня та подав позов до суду на Ентоні. Він наголосив, що втомився терпіти агресивну поведінку сина і хоче його покарати. Це призвело до гучного сімейного скандалу. Тепер діти не мають права втручатися в справи, що стосуються його здоров'я. 

Вас також можуть зацікавити новини: