Аліна Шаманська / фото instagram.com/shamankaa

Відома блогерка та ведуча Аліна Шаманська в Америці  постраждала від злочинних дій крадіїв. Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аліна уточнила, що її машину було легко "обчистити". У знаменитості вкрали модні окуляри та подарункові картки на 200 доларів. Шаманська каже, що зловмисники потрапили в авто через поламане вікно.

Для жінки такі неприємні історії – не дивина, вона не вперше зіткнулася із крадіями. Блогерку грабували тричі. Минулого разу у зірки викрали велосипеди, які вона залишила на балконі.

Відео дня

"Чому я сказала обікрали втретє? У нас є балкончик, тут вкрали у мене велосипед, я його купувала за 135 доларів. Ще один велосипед теж вкрали, який подарували Артурчику. Це просто жах", - уточнила Аліна.

Злодії залізли в машину блогерки / instagram.com/shamankaa

Що відомо про Аліну Шаманську

Аліна є українською телеведучою і блогером. Зірка розлучилася зі своїм чоловіком - коміком Русланом Ханумаком. Чому розпалася сім'я, зірка не уточнює.

Шаманська має сина, з ним вона проживає в США. Повертатися на батьківщину знаменитість не поспішає. Говорячи про життя за кордоном, Аліна наголошує, що доводиться економити. 

Нагадаємо, що нещодавно Аліна Шаманська відверто розповідала про пластичні операції. 

Вас також можуть зацікавити новини: