Зрадниця Ані Лорак / фото instagram.com/anilorak

Шоумен Анатолій Анатоліч написав коментар під недавнім відеозверненням Лорак. Він запросив мовчунку виступити у Вишгороді, куди прилетіла російська ракета:

"Кароліна, дуже чекаємо у Вишгороді для виступу! Якраз позавчора Росія розчистила для вас майданчик. Там був будинок, але його підірвали, щоб звільнити місце для світлого і хорошого. Для справжньої творчості. Для вас, нашої любімки". 

Скріншот сторі Анатолія Анатоліча

Зазначимо, що через удар по житловому будинку Вишгорода семеро людей загинуло. Станом на 25 листопада відомо про понад 30 постраждалих. 

Відео дня

Ані Лорак, яка після 2014 року активно виступала в російських містах, а останні 9 місяців цинічно мовчить про війну в Україні, нещодавно записала відеозвернення з Іспанії. У ролику вона зізналася, що вона пропала, щоб не "бути використаною". Зараз, згідно із заявою артистки, вона планує відновлювати активну концертну діяльність, щоб "дарувати людям любов".

"Одного разу я прочитала, що для того, щоб щось чути, потрібно спочатку помовчати. І це, мабуть, причина моєї відсутності. Я просто не хочу, щоб мене хтось використовував. Прислухаючись до себе і свого серця, мені стало ясно, в якому напрямку мені потрібно йти", - заявила мовчунка.

Нагадаємо, зрадниця Лорак пояснила причину свого мовчання.

Вас також можуть зацікавити новини: