Андрій Хливнюк / Скріншот Instagram

Нещодавно український музикант і військовий Андрій Хливнюк виступив на концерті, під час якого до нього звернулася фанатка і запитала, коли він заспіває свої російськомовні хіти.

Артист відповів, що готовий це зробити, але за деяких умов.

"Коли настане той час, коли ви заспіваєте свої російськомовні пісні... Та без проблем! Масове повстання, вбивство лідерів Кремля, спалення нафіг того Кремля, росіяни нанизують голови і сраки цих д*вб*йоб*в просто на стовпи - і будь ласка, будуть "Вахтерам", все, що ви хочете", - сказав Хливнюк.

Відео дня

Також він звернувся до глядачів і сказав, що на благодійному концерті зібралися космополітичні люди. Кожен із присутніх може бути представником будь-якої етнічної групи.

"Україна - багатонаціональна держава насправді, і багаторелігійна, і мультикультурна. Ви можете бути представником будь-якої етнічної групи. Під рашистською п...дерацією ми маємо на увазі просто певну територію, яка опинилася під владою лютих упирів, кінчених дебілів", - додав Хливнюк.

Зазначимо, Андрій Хливнюк на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ. Відомо, що кілька разів він залишав Україну з метою виступити на благодійних концертах і зібрати гроші на допомогу армії.

Нагадаємо, раніше Андрій Хливнюк отримав нагороду.

Вас також можуть зацікавити новини: