Ані Лорак згадала про своє минуле в Україні / фото instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак у Різдво згадала про своє життя в Україні. Опальна артистка привітала всіх зі святом та опублікувала фрагмент з фільму-мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки", де зіграла роль Оксани.

"З Різдвом! "Вечори на хуторі біля Диканьки" за мотивами повісті Гоголя. З теплотою згадую час, коли працювали над цим фільмом!" - написала Лорак в коментарі до ролика.

Ані Лорак розлютила фанатів, згадавши про минуле в Україні

В одному з епізодів мюзиклу Оксана кокетливо каже дзеркалу: "Хіба я не гарна?". Після цього вона співає пісню зі словами: "Ах, хіба винна я, що народилася вродливою? Що робити мені, душа моя, з такою страшною силою?".

Під постом росіяни захоплювалися артисткою, а ось українські фанати були вкрай обурені цинізмом співачки, яка продовжує жити та заробляти в Росії, яка знищує її Батьківщину:

  • Краще б ти згадала, що ти Українка, і не виступала в Росії;
  • Сумую за українською співачкою Ані Лорак. Українською ви якось інакше співаєте, в саме серце. На жаль, тепер ви інша й українське тепер у вас тільки коріння;
  • У неї навіть вже й коріння відсохло...;
  • Лицемірна пристосуванка, сиди там і не висовуйся. Рашистська д*полизка;
  • Справжні українки співають для України, а не на Росію працюють. Всі податки, які платять, йдуть на ракети проти нашого народу.

Вечори на хуторі біля Диканьки - що відомо про мюзикл

Фільм є російсько-українською роботою. Картина знята за мотивами твору Миколи Гоголя "Ніч перед Різдвом". Прем'єра фільму в Україні відбулася на телеканалі "Інтер" 1 січня 2002 року.

У мюзиклі знялися відомі російські та українські зірки. Так, роль Вакули зіграв Олег Скрипка, путініст Філіп Кіркоров постав в образі чорта, Лоліта – Солоха, Олена Вінницька та Надія Мейхер – подружки Оксани та багато інших.

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну співачка мовчить про свою позицію. Артистка публікує пости про те, що вона несе світу любов через музику.

Лорак продовжує виступати в РФ, але нещодавно захотіла зібрати всю сім'ю разом.

У перші дні 2023 року вона розповіла, як зідзвонювалася з братом, який живе в Україні, на Новий рік та почула звуки вибухів.

Вас також можуть зацікавити новини: