Тоня Матвієнко згадала, як мама відреагувала на її вагітність у 16 років / скріншот

У легендарної української співачки Ніни Матвієнко троє дітей: старші сини продовжили справу батька – стали художниками, а ось молодша дочка Антоніна – відома співачка та екс-учасниця проекту "Голос країни".

Мало хто знає, що Антоніна Матвієнко в 17-річному віці вперше стала мамою. Її обранець був на сім років її старший. Артистка шалено боялася реакції мами, проте вона, на її подив, відреагувала радісно.

"Вона сказала:"Ура, як добре". Вона зраділа. Мама нормально цю інформацію сприйняла без всякого чмирення, обзивання і стресу", - згадала Антоніна.

Тоня Матвієнко згадала, як мама відреагувала на її вагітність у 16 років / фото instagram.com/tonya_matvienko

Читайте такожЛідія Таран показала єдину дочку від Андрія Доманського: "красуня"До слова, співачка в 1997 році вперше стала мамою, на світ з'явилася дочка Уляна. Вона прожила в шлюбі з коханим десять років, а після розлучення – повернулася до батьківського будинку. 

Антоніна Матвієнко: творчість і особисте життя

Антоніна Матвієнко в 1999 році закінчила Київську спеціалізовану школу-інтернат ім. Лисенка. У 2010 році отримала диплом вокалістки народного співу. Артистка брала участь у першому сезоні вокального шоу "Голос країни". Вона продовжує записувати пісні та знімає відеороботи. 

Артистка у 2016 році народила дочку Ніну від співака Арсена Мірзояна. Зіркова пара у 2017 році зіграла пишне весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: