Арчі виповнилося два роки / The Duke and Duchess of Sussex

Первістку принца Гаррі і актриси Меган Маркл 6 травня виповнилося два роки. Арчі росте потішним хлопчиком, який радує свою сім'ю.

Читайте такожСкандальна Ольга Бузова потрапила до реанімації - ЗМІ

Про майбутнє поповнення в родині герцогів Сасекських стало відомо 15 жовтня 2018 року. При цьому майже всю вагітність Маркл і принц Гаррі не називали стать дитини. І тільки ближче до пологів вони повідомили радісну звістку, що у них в родині народиться син.

Відео дня

Дитина з початку свого життя має два громадянства - британське і американське. У 2020 році його батьки склали з себе обов'язки, пов'язані з приналежністю до Королівської сім'ї, і переїхали разом з ним в Америку (Монтесіто).

Арчі виповнилося два роки / instagram.com/sussexroyal

Теоретично після смерті королеви Єлизавети II Арчі як онук короля повинен отримати статус принца і титулування Королівська Високість. При цьому його мати заявила в інтерв'ю Опрі Вінфрі в лютому 2021 року, що існують плани позбавити Арчі цього права. Герцогиня пов'язує це з упередженим ставленням до дитини, що походить від міжрасового шлюбу.

Цікаво, що Арчі вже встигли похрестити. У день цього церковного таїнства на ньому була сукня, в якій хрестили принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

Також відомо, що незабаром у Арчі народиться сестричка. Пологи заплановані на літо 2021 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: