Актор заявив, що вбивці нібито билися за "справедливість" / фото facebook.com

Зірка серіалу "Інтерни", путініст Іван Охлобистін видав нову порцію маячні. Він запропонував канонізувати трьох бойовиків, яких вже ліквідували.

Так, актор заявив, що потрібно зарахувати до лику святих колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, ліквідованого в 2018 році, Арсена Павлова з позивним "Моторолла" та Михайло "Гіві" Толстих. За його словами, він знав їх особисто та вважає "гідними людьми".

"Я їх знав особисто, і я свідчу, що вони гідні цього. Вони можуть бути місцевошанованими. А далі, за канонічним рядом, якщо чудеса починаються, зводяться до всеросійських", – видав Охлобистін в коментарі російським пропагандистам, коли з'явився в тимчасово окуповані українські міста.

Відео дня

Він заявив, що вбивці "вважали себе православними християнами" і билися за "справедливість", тому російська церква повинна визнати їх святими.

"Віра не тільки через ритуали, віра – у ставленні до людей. Вони були безсрібники, вони билися за справедливість", – заявив путініст.

Позиція Івана Охлобистіна щодо війни - останні новини

У 2014 році актор підтримав незаконну анексію Криму і окупацію Донбасу. З 24 лютого 2022 року він неодноразово говорив, що планує поїхати на фронт, щоб воювати на боці окупантів, але цього так і не зробив.

Також Охлобистін говорив про "насильницьке лікування" тих, хто проти Росії. Зірка " інтернів "стверджує, що позицію таких людей він вважає"недугою".

Пізніше стало відомо, що син Охлобистіна поповнив ряди російської армії, яка влаштувала в Україні геноцид. Василь приєднався до окупантів і тепер разом з ними відкриватиме вогонь по українських військових.

Вас також можуть зацікавити новини: