На його думку, у представників країни-агресора є одна особливість / фото facebook.com

Російський актор Іван Охлобистін, який підтримує путінський режим і кровожерну війну проти України, заговорив про "насильницьке лікування" тих, хто виступає проти Кремля. Зірка "Інтернів" стверджує, що позицію таких людей він вважає "недугою".

"Хворі люди, а це потрібно розглядати як недугу, непорозуміння, дурість, слабкість.. Іноді, хворі люди повинні зцілюватися насильно", - заявив Охлобистін, кажучи про тих артистів, які засудили війну.

Крім цього, путініст видав зізнання про те, що росіяни нічого не вміють робити. На його думку, у представників країни-агресора є особливість, вони "задовільняються" малим.

 "У нас же нічого немає! Ми нічого так і не навчилися для людей світських робити. Ми не навчилися машини робити, ми не навчилися костюми шити, ми не маємо до цього інтересу. Ми маємо інтерес до танка, ми маємо інтерес до балету, до чогось вище за побутову потребу. А все, що стосується побутових потреб, ми досить аскетичні. У нас люди вміють задовольнятися тим, що є. Це не слабкість, це більше сила", - стверджує Охлобистін в новому інтерв'ю для росЗМІ.

Зірка "Інтернів" заявив про "насильницьке лікування" людей - відео

Що Охлобистін говорить про війну

Російський актор не приховує свою позицію вже багато років. Ще в 2018 році Охлобистін відзначився істеричною заявою через Томос для України. Він називав громадян нашої країни "дітьми сатани" і "зрадниками".

На початку повномасштабної війни путініст дзвонив письменнику Ніконову. П'яний актор заявляв, що піде воювати і вбивати. Також Охлобистін погрожував "підірвати весь світ".

Вас також можуть зацікавити новини: