Євген Синельников висловився про зрадників / прес-служба

Відомий український режисер Євген Синельников розповів, що відчуває сором за те, що до повномасштабного російського вторгнення співпрацював з артистами, які потім зрадили рідну Україну.

В інтерв'ю УНІАН він зізнався, що ще на початку великої війни у нього були сподівання достукатися до Регіни Тодоренко та інших артистів, які живуть у Росії, однак коли він зрозумів, що це марно, то просто обірвав з ними всі зв'язки.

"Зв’язки всі обірвалися раз і назавжди, адже спілкуватися з людьми, які підтримують знищення іншого народу - жахливе, жорстоке, загарбницьке знищення - просто аморально. На початку війни ще були сподівання, що колишніх колег з країни-ворога треба просто проінформувати про всі жахи війни, аби вони відкрито виступили проти вторгнення в Україну. Але всі вже знають, що результату абсолютно не було від намагань достукатися до них та знайти здоровий глузд у їхньому мовчанні", - сказав Синельников в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня
Регина Тодоренко молчит о войне / Instagram Влад Топалов

Він додав, що не може виправдати мовчання про війну жодної людини, а особливо тих, хто народився і виріс в Україні.

"Певною мірою я навіть відчуваю сором, що працював з настільки лицемірними людьми, враховуючи той факт, що дехто з них народився в Україні. І поки їхні рідні міста перебувають під постійними обстрілами та зазнають руйнувань, вони обирають мовчати. Це просто огидно та не піддається розумінню чи вибаченню", - додав режисер.

Нагадаємо, ранее балетмейстер Раду Поклитару высказался об общении с предателями Владом Ямой и Татьяной Денисовой.

Вас также могут заинтересовать новости: