Фото інстаграм фан-сторінки Кейт Вінслет

Британська акторка Кейт Вінслет, яка стала відомою після виходу фільму "Титанік", розповіла про хейт, який отримувала через свою вагу. Це було на початку її кар'єри. 

Кейт заявила, що тоді у неї не вистачало сміливості відповісти своїм кривдникам. 

"Все змінилося - тепер молоді жінки народжуються з голосом. Вони мають голос, вони вчаться його тримати і вміють захистити себе. Коли я була молодша, моєму агенту дзвонили і питали прямо: "Яка у неї вага?". Я не жартую", - розповіла вона на шоу "The Today Show". 

Відео дня

Продюсери часто пропонували Кейт грати ролі жінок з пишними формами, через що у неї почали розвиватися комплекси. Також, за словами акторки, її хейтили і глядачі. Після виходу фільму "Титанік" вони писали, що у фінальній сцені двері нібито не могли б витримати таку тяжку дівчину, як вона. 

Кадр з фільму "Титанік"

"Мабуть я була занадто товстою для них. Чому вони були такі жорстокі зі мною? Вони були такими злими. Я ж не була товстою", - говорить Вінслет. 

Акторка додала, що зараз не відчуває проблем з власною вагою і полюбила себе такою, якою вона є. А усім недоброзичливцям вона б відповла так: 

"Я б сказала: "Не смійте так зі мною поводитися. Я молода жінка, моє тіло змінюється, я невпевнена у собі. Не ускладнюйте ситуацію ще більше, ніж вона є".

Що відомо про Кейт Вінслет

Кейт Вінслет з дитинства любила акторство, а вже у 16 років дебютувала на британському телебаченні. Перша її роль у великому кіно була в фільмі "Небесні створіння". Тоді талант Кейт сподобався кінокритикам. Згодом шалену популярність їй принесла головна роль у культовій кінострічці "Титанік". Акторка має чимало престижних нагород, зокрема, "Еммі", "Оскар" та "Греммі".

Нагадаємо, нещодавно акторку Аню Тейлор-Джой захейтили за вузьку талію.

Вас також можуть зацікавити новини: