'Для нас це звична історія': Макс Барських опинився в епіцентрі атаки Ірану на Ізраїль

Популярний український співак Макс Барських в рамках свого концертного туру "Зорепад.На біс" прилетів до Ізраїлю. Проте за декілька годин після його виступу у Тель-Авіві Іран завдав удару по Ізраїлю ракетами та безпілотниками.

Після концерту в одному зі столичних клубів шанувальники співака почали бити на сполох через обстріл Ізраїлю. Однак артист зовсім скоро вийшов на зв'язок. У своєму Instagram Барських подякував фанам за турботу та наголосив, що вся команда і він сам перебувають в безпеці.

За словами Макса, ракети та вибухи вже не лякають його, тому що це рутина для більшості українців:

Відео дня

У нас все добре, не хвилюйтеся, ми в безпеці та продовжуємо тур "Зорепад.На біс". Вже третій рік поспіль Росія щоденно атакує міста України, і подібні новини стали жахливою жорсткою рутиною для кожного українця. Тому нас цим не зламати, і ми не з лякливих.

Макс Барських на концерті в Тель-Авіві / Скріншот Instagram

На додаток, після концерт у Тель-Авіві був запланований виступ артиста у місті Хайфа, однак через обстріл Ізраїлю продовження музичного туру було під питанням. Втім, Барських повідомив, що концерт все ж відбудеться і йому вдалося виступити попри загрозу з повітря.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Макс Барських вперше розповів про зраду коханої людини.

Також ми писали про те, що Макс Барських обурився корупцією під час війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: