Надя Дорофєєва / instagram.com/nadyadorofeeva

Цього Різдва, 25 грудня, на каналах групи 1+1 media телеглядачі побачать великий різдвяний проект під назвою "Ти не один", над яким працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas.

У музичному різдвяному проекті виступи зірок будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу - волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів. У такий непростий для країни час учасники проекту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. 

Святкового вечора на телеглядачів очікує велика кількість сюрпризів і яскравих музичних колаборацій. Так, на сцену вийде тренерка головного вокального проекту "Голос країни" DOROFEEVA в дуеті з молодою співачкою Лілу45. Її пісня під назвою "Восемь" завірусилася у соцмережах та за короткий час стала справжнім хітом. Зірки заспівають головну українську щедрівку, відому на весь світ - "Щедрик", якій в день зйомки проекту "Ти не один" виповнилось 100-років.

Відео дня

"Дуже символічно, що зйомка різдвяного концерту відбувається у день 100-річчя пісні "Щедрик". Зранку вся стрічка заповнена відеороликами, в яких люди з усіх куточків світу співають її, і це дуже зворушливо. Я відчуваю велику відповідальність, тому що саме мені і Лілу45 випала честь співати цю легендарну щедрівку. Це не просто пісня, це неймовірна гордість. Коли ти чуєш її і співаєш, то відчуваєш неймовірну ніжність, силу та емоційність"- розповіла співачка.  

DOROFEEVA також поділилася історією знайомства з Лілу45 та розповіла, до чого тут проект "Голос країни". 

"Я спостерігаю за Лілу45 ще з того моменту, коли вона прийшла на "Голос країни-12", аби підтримати одну з учасниць. Можу з упевненістю сказати, що наша колаборація зародилася саме завдяки "Голосу країни", адже там тренери мають змогу почути нові голоси, які от-от зазвучать на всю країну. Це той проект, який підтримує як молодих артистів, так і досвідчених. Тоді ми поспілкувалися з Лілу, і я їй сказала, що мені подобається її неймовірний тембр. Її не можна сплутати ні з ким із зірок. Нещодавно я запросила Лілу відкривати мій сольний концерт, тому що мені дуже важливо допомагати молодим зіркам та відкривати щось нове для своєї аудиторії", -  каже DOROFEEVA.

Лілу45 / instagram.com/lely45

Також співачка поділилася історією, як вперше відкрила для себе справжнє автентичне українське Різдво. У дев’ять років Надя потрапила на святкування Різдва на Черкащині, ця поїздка змінила думку співачки про це свято назавжди. 

"Коли мені було років дев’ять, ми з вітчимом поїхали зустрічати Різдво у село Веселий Кут - це Черкаська область. Тоді я дізналась, що означає це свято по-справжньому, з усіма його неповторними традиціями. Нас так тепло зустріли, що крізь роки я досі пам’ятаю цей день. Десь о 12 годині ми вже сіли за святковий стіл, потім йшли до сусідів, колядували, а ті нас пригощали, і так по колу. Ми пройшли все село, дарували подарунки один одному, обіймалися, жартувати. Мрію знову хоч на день опинитися в такій атмосфері справжнього свята", - каже DOROFEEVA.

Поділилася своїми різдвяними традиціями і співачка Лілу45. 

"Коли я була маленька, моя мама працювала швачкою, тому кожного року на зимові свята вона готувала до столу якісь скатертини та прикраси. Це завжди було її улюблене свято, тому в моєму серці збереглись тільки найтепліші спогади про Різдво та Новий рік. Ми обов’язково готували тушковану капусту, а моєю улюбленою різдвяною стравою завжди були вареники. Мрію, щоб наступного року в українців все було добре, щоб ми нарешті всі пережили цю страшну зиму, здобули перемогу і майбутнє приносило нам тільки радісні моменти", - каже артистка. 

Нагадаємо, проект "Ти не один" матиме благодійну складову  - кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проекту СОС "Дитячі містечка", який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Над створенням проекту працює команда 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем ATLAS.

Не пропустіть різдвяний проект "Ти не один" 25 грудня на каналах групи 1+1 media.