Валентина Войтенко підтримала чоловіка / фото instagram.com/valentina_voitenko

Дружина українського актора та учасника шоу "Танці з зірками" Костянтина Войтенка Валентина написала пост на своїй сторінці в Instagram після примирення з чоловіком у прямому ефірі.

"Чоловіка підтримала, себе відстояла, тему реальних, а не ілюзорних сімейних стосунків у мільйонну аудиторію запустила. Напругу знято! Еврика!"- зазначила Валя.

Читайте також"Пробач, що зробив тобі боляче": учасник "Танців" зворушив вибаченнями перед дружиноюВона наголосила, що дуже важливо відстоювати себе, свої межі й свій вибір.

Відео дня

"Я пишаюся собою. Також я пишаюся Костею. Костю, пробач, але я хочу сказати про це!"- продовжила дружина Войтенка.

Дівчина розповіла, що її чоловік дуже багато працює, крім зйомок у шоу "Танці з зірками". 

"Я захоплююся твоєю працездатністю і переймаюсь за твоє здоров'я! Але! Знаю, що ти сильний і впораєшся... Костя танцює краще за всіх", - підсумувала Валентина.

Нагадаємо, в одному з прямих ефірів шоу "Танці з зірками" Костянтин Войтенко розповідав, що його дружина пробувалася на роль танцівниці на "Танцях з зірками", а він - учасника. В результаті його взяли, а її ні. Актор стверджує, що це і стало причиною сімейного конфлікту. Але дівчина в розгромному пості запевняла, що причина їхніх складних стосунків поки - зовсім не її неучасті в шоу.

Після низки сварок і обговорення в прямих ефірів стосунків пари Валентина таки з'явилася на сімейний вечір "Танців з зірками", вони з Костею помирилися.