Ектор Хіменес-Браво повеселив фанатів пікантним фото / фото instagram.com

Відомий в Україні шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво наочно показав, де місце президента Російської Федерації Володимира Путіна. Він дуже цікавим способом підтримав флешмоб з хештегом #freetheleopards, який запустили на підтримку передачі Києву танків Leopard.

Так, на своїй сторінці Instagram Ектор опублікував фото в леопардовій футболці та чорній нижній білизні. При цьому на трусах у кухаря леопардовими літерами написано "Путін х*йло".

"Леопард - моя друга улюблена тварина, після Лупіти і Чоко. #freetheleopards", - йдеться у коментарі до фото.

Відео дня
false

Варто відзначити, що фоловери оцінили знімок по достоїнству, багато хто дуже позитивно відреагували на жарт. До речі, фото Ектора прокоментувала і екс-дружина виконавця "Позитив" Анна Завгородня.

false
false
false

Позиція Ектор щодо війни в Україні - що відомо

Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво неодноразово говорив, що Україна стала для нього рідною домівкою. Він відносно нещодавно отримав громадянство, але поставитися байдуже до вторгнення РФ не зміг.  

"На мій будинок напали. Не на будинок рідних, будинок де я в гостях, а мій рідний дім. Ми не будемо жертвами, ми повинні боротися", - зазначив Ектор. 

Крім того, іменитий кухар влітку 2022 року зізнався, що має романтичні стосунки з українкою. 

Вас також можуть зацікавити новини: