Емілі Ратаковскі / Скріншот Instagram

Супермодель Емілі Ратаковскі, яка раніше спричинила фурор новорічним образом, була помічена в компанії нового чоловіка. Після її гучного розлучення з чоловіком, модель в пошуку того самого.

Вуличні фотографи зафільмували прогулянку Ратаковскі з новим чоловіком. Як пише Daily Mail, новим бойфрендом моделі став керівник відділу кіно у відомій продюсерській компанії A24 Ноа Сакко.

Скріншот Instagram

На знімках, які публікують шанувальники знаменитості, видно, що пара спочатку повечеряла у ресторані, а потім прогулювалася вулицями Нью-Йорку. Емілі, як завжди, мала неперевершений вигляд. На ній був червоний топ та спідниця з леопардовим принтом. На знімках помітно, що Сакко через прохолоду віддав Ратаковскі свій жакет. Кіномагнат та модель попрощалися на вулиці ніжним поцілунком у щоку.

Відео дня
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Що відомо про особисте життя Емілі Ратаковскі

Емілі Ратаковскі була у шлюбі з Себастьяном Беаром МакКлардом. У пари народився син, однак згодом їх стосунки погіршилися. Джерела, наближені до пари, повідомляли, що Себастьян постійно зраджував модель.

Після гучного розлучення, Емілі чимало разів ходила на побачення. У неї були романи з Гаррі Стайлзом і Еріком Андре. Також їй приписували стосунки з ексбойфрендом Кім Кардаш'ян Пітом Девідсоном.

На додаток, модель була помічена в компанії актора Стефана Бако в Парижі. Крім того, мережею ширилися чутки про її можливий роман з Бредом Пітом.

Нагадаємо, раніше Емілі Ратаковскі заявила про зґвалтування у 15 років.

Вас також можуть зацікавити новини: