Бреду Пітту приписують роман з Ратаковскі / instagram.com/bradpittofflcia

Голлівудському акторові Бреду Пітту і моделі Емілі Ратаковскі приписують роман. Інсайдери повідомляють, що незабаром можуть спливти дуже цікаві подробиці про їхні стосунки.

Про це інформує Page Six.

Відзначається, що ні Пітт, ні Ратаковскі на даний момент не перебувають у стосунках з іншими партнерами. Так, актор досі судиться зі своєю екс-дружиною Анджеліною Джолі, а Ратаковскі пішла від чоловіка Себастьяна Бір-Маккларда через його численні зради.

Відео дня

Ймовірно, інсайдери видання бачили Пітта і Ратаковскі разом, тому зробили висновок, що між ними щось є, хоча офіційних підтверджень від знаменитостей поки не надходило.

Емілі Ратаковскі / фото instagram.com/emrata

Нагадаємо, на початку 2022 року Бреду Пітту приписували роман з сусідкою, співачкою Люкке. Тоді пару помітили в люксовому італійському ресторані Mother Wolf в Голлівуді, який люблять відвідувати місцеві знаменитості.

А ось, що стосується шлюбу Емілі Ратаковскі, то він тріщить по швах. Хоч модель поки офіційно не розлучилася з чоловіком, разом вони не живуть. Інсайдери кажуть, що Себастьян Бір-Макклард постійно їй зраджував. 

"Так, він зрадив. Він серійний зрадник. Це огидно. Він - пес", - сказав інсайдер.

Вас також можуть зацікавити новини: