Картрайт родом з України / фото instagram.com/p/BlOHS9xgIfM

Стали відомі нові подробиці про смерть у Росії репера Енді Картрайта, тіло якого розчленувала його дружина Марина Кохал нібито після передозування.

Читайте такожУ США застрелили репера Young GreatnessЯк пише Telegram-канал Baza, з'ясувалося, що різати чоловіка Кохал допомагала її мати.

«Слідчі поки вивчають докази, і вони вже натрапили на кілька дивних зачіпок і дивацтв. Як зазначають криміналісти, всі кінцівки були відпиляні практично ідеально – можна сказати, працював професіонал. Але це не найдивніше – внутрішні органи трупа Марина навіщось випрала в пральній машинці, а частини тіла вивалила у солі. Крім того, на одному з передпліч слідчі знайшли сліди чоловічих рук, наче від захоплення», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також наголошується, що Кохал вичистила усю квартиру, з запахами вона боролася з допомогою пахощів.

«Шприц, через який у Картрайта нібито сталося передозування, Кохал випадково викинула. Що ще цікаво – друзі Олександра Юшко кажуть, що у нього були проблеми з алкоголем, але наркотики він не вживав. Тому слідчі вірять Марині все менше», – йдеться в повідомленні.

На цей час Марина Кохал затримана, а її маму, яка допомагала розібратися з зятем, відправили під підписку про невиїзд.

Як пише УНІАН, у російському Санкт-Петербурзі знайшли розчленоване тіло репера з України Енді Картрайта (справжнє ім'я Олександр Юшко).