Лорак продовжує обтічно висловлюватися з приводу війни в Україні / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак ніяк не може висловити однозначну позицію щодо повномасштабної війни. Артистці не вистачає сміливості заявити про те, що це Росія вторглася в Україну, що російські окупанти знищують нашу країну і вбивають мирних українців.

Цього разу зрадниця України опублікувала у своєму Instagram відео, на якому вона займається дихальними вправами. За її словами, такі практики допомагають їй подолати "глибокий біль і горе".

"Саме в проміжках між кожним моїм вдихом і видихом глибокий біль і горе, які я відчуваю за всі сім'ї, які страждають зараз, зникають на кілька секунд... Я хочу, щоб одного разу ми всі могли спокійно дихати одним повітрям...", — написала у пості Кароліна.

Відео дня

Як мережа відреагувала на "завуальований" пост Лорак про війну

Слова Лорак не на жарт розлютили українців, вони не хочуть "дихати з нею одним повітрям":

  • "Що ж в Україні не співаєте?"
  • "Нашу країну знищують!"
  • "Біль щодо українських родин, я сподіваюся? Не бійтеся про це говорити голосно"
  • "А чому в Росії виступаєш?"
  • "Кароліно, а ви не хочете зробити онлайн або очний майстер-клас з дихання для українців, які втратили все? Ми продихаємо разом з вами ваш біль"
  • "Як там виступ на премії "Жара"?"
'Глибокий біль та горе': Лорак розгнівала мережу новим постом

Позиція Лорак щодо війни в Україні

Після початку війни РФ проти України у 2014 році Лорак поїхала в Росію, де продовжувала гастролювати й розважати росіян. Після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Кароліна вирішила видалити свою сторінку в Instagram, щоб їй не ставили запитань про війну в її рідній країні.

У мережі Ані Лорак опублікувала кілька постів, які натякають на війну в Україні. Але в них жодного слова-засудження дій РФ. Ба більше, "діва" спокійно продовжує виступати в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: