Наталка Денисенко / Скріншот Instagram

Актриса Наталка Денисенко вже протягом двох років рідко бачиться зі своїм чоловіком Андрієм Федінчиком, який на початку повномасштабного російського вторгнення пішов добровольцем на фронт.

Однак, коли Федінчика відпускають у відпустку або у Наталки є можливість приїхати до нього, вони бачаться. Так сталося і днями. Федінчик приїхав до своєї сім'ї додому.

Наталка на своїй сторінці в Instagram показала сімейне фото з чоловіком і сином. У кадрі помітно, що втомлений Федінчик спить, а Наталка обіймається з їхнім сином.

Відео дня

"Найкращий вечір у найкращій компанії, який можна тільки бажати. Як же хочеться, щоб так було завжди", - підписала знімок актриса.

Наталка Денисенко з сім'єю / Скриншот Instagram

До слова, нещодавно в програмі "Пісня мого життя" Наталка Денисенко розплакалася, розповідаючи про свого чоловіка. Вона сказала, що вони щороку відзначали річницю свого весілля і влаштовували святкування. Однак п'яту річницю вони пропустили, бо в Україні почалася війна.

Актриса зізналася, що вірить у те, що скоро весь цей жах закінчиться і вона знову одягне весільну сукню, щоб відзначити з чоловіком чергову річницю.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина вперше показала свого бойфренда-красеня.

Вас також можуть зацікавити новини: