Кароль показала змужнілого сина / Фото - instagram.com

Зірка української естради Тіна Кароль відвідала Велику Британію для виступу на Євробаченні-2023. Вона не могла упустити можливість зустрітися зі своїм сином, який давно живе і навчається в Лондоні.

14 травня, в День матері, знаменитість похвалилася щасливими знімками з дитиною. На фото видно, що з віком Веніамін Огір все більше стає схожим на свого покійного батька Євгена. 

Зараз хлопчикові 14 років, але він вже вище своєї мами по зросту, а також володіє широкими плечима - це, ймовірно, дісталося йому від батька.

Відео дня

"З Днем мам", - коротко підписала знімки з Веніаміном Тіна. На фото видно, що мама з сином прогулялися в парку і насолодилися сонячною погодою. Вони обидва були одягнені в зручний спортивний одяг.

Тіна Кароль і Веніамін Огір / фото facebook.com/tina.karol
Тіна Кароль і Веніамін Огір / фото facebook.com/tina.karol

Чому Тіна Кароль була у Великій Британії

Артистка брала участь в Євробаченні-2023 як запрошений гість. У гранд-фіналі пісенного конкурсу вона з'явилася на сцені в ході номера-відкриття вечора, виконавши уривок зі своєї пісні "Show Me Your Love".

Саме з цією композицією Кароль підкорювала Євробачення в 2006 році. За 17 років репертуар артистки змінився, але "Show Me Your Love" досі пам'ятають і люблять.

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася на обкладинці глянцю без макіяжу і ретуші.

Вас також можуть зацікавити новини: