Розчленоване тіло Енді Картрайта знайшли 29 липня в його квартирі / фото instagram.com/kkkartrait

Затримана в Росії за підозрою у вбивстві Марина Кохал продумано підійшла до інсценування безслідного зникнення свого чоловіка, репера Енді Картрайта. Жінка зрізала папілярні малюнки кінчиків пальців, щоб ускладнити ідентифікацію останків.

Читайте такожСпливли моторошні подробиці смерті в РФ репера з УкраїниЯк пише «Фонтанка», Кохал дала докладні пояснення щодо обставин розчленування тіла Картрайта у квартирі на Невському проспекті в Санкт-Петербурзі.

За словами підозрюваної, мертвим вона знайшла чоловіка близько третьої години дня 24 липня. Він лежав у неприродній позі. Кохал перевірила пульс і дихання, переконалася у відсутності ознак життя. Написала повідомлення другу, з яким Картрайт повинен був зустрітися в той день, що чоловік заснув і на зустріч не прийде. «Швидку допомогу» викликати не стала, оскільки «перебувала в стресовому стані».

Відео дня

При огляді кімнати Марина, за її словами, знайшла шприц для ін'єкції з прозорою рідиною. Смерть від передозування, як здалося Кохал, негативно позначиться на репутації Енді Картрайта, тому вона вирішила інсценувати його безслідне зникнення.

Перед розчленуванням, для ускладнення ідентифікації останків, Кохал зрізала шкіру з кінчиків пальців музиканта. На наступний день вона віднесла біоматеріали на дитячий майданчик між Невським проспектом і 2-й Радянською вулицею в надії, що їх з'їдять щури.

Зазначається, що розчленовувала тіло чоловіка Марина одна. Її мати допомагала перенести у ванну кімнату тулуб, щоб вимити під душем для усунення запаху.

Як писав УНІАН, Марину Кохал вдень 31 липня затримали за підозрою у вбивстві чоловіка Енді Картрайта (справжнє ім'я - Олександр Юшко) і допитали.