Кухар показала фігуру / фото instagram.com/ekaterinakukhar_official

Відома балерина Катерина Кухар опублікувала в Instagram відео, в якому розповіла, як позбутися від боків в домашніх умовах. При цьому зірка пожартувала, що улюбленого тіла повинно бути багато.

"Боки у жінок завжди актуальні. Улюбленого тіла повинно бути багато і жіночого тіла. Наприклад, жінка без попи, як квартира без меблів. Але боки нам заважають", - сказала Кухар.

Читайте також"Аполлон": балерина Катерина Кухар розповіла про Даніеля Салєма

Відео дня

Також вона розповіла історію з життя. За словами зірки, коли вона була на останніх місяцях вагітності вдруге, вона відчувала себе дуже великою. Одного разу вранці Катерина сіла на ліжко спиною до чоловіка Олександра Стоянова, і він сказав їй: "Ти мій бегемотик".

"У мене була така істерика. Напевно, найглобальніша в моєму житті. Тому що саме бегемотиком я себе відчувала", - згадує Кухар.

Балерина додала, щоб привести себе у форму можна за допомогою лінивої зарядки, яка триває всього 15 хвилин. Для цього потрібно сісти на підлогу, підтягти коліна (щоб вони висіли), ручки розводите в бік і робите скручування.

Також ви можете лягти в горизонтальне положення на бік, покласти руку на талію і підіймати голову. За словами зірки, ця вправа тільки здається легкою. Ще є третя вправа. В такому ж положенні на боці вам потрібно підіймати ногу. Ці вправи допоможуть прибрати боки.

Як повідомляв УНІАН, раніше Катерина Кухар здивувала фоловерів кардинальною зміною іміджу.