Нікітюк поскаржилася на сферу послуг / instagram.com/lesia_nikituk

Українська телеведуча Леся Нікітюк поскаржилася в Instagram на інтернет-провайдер. За її словами, на її заяву звернули увагу тільки тому, що у неї багатомільйонна аудиторія.

"Мене почули, і знаєте чому? Тому що у мене багатомільйонна аудиторія! ️Хоча, я такий же клієнт компанії, як і інші люди, і у мене звичайний пакет послуг! Шкода, що в нашій країні компанії з "проблемами" і "негативними відгуками" готові вирішувати щось тільки для людей з декількома мільйонами передплатників, тобто не змінювати підхід до роботи в цілому, щоб тисячам людей було комфортно витрачати гроші на їхні послуги, а просто надати цей комфорт "обраним", і проблеми як такої не стане", - написала Нікітюк.

Також телеведуча закликала українців не боятися висловлювати свою думку. За її словами, якщо блогери зможуть хоч трохи змінити ситуацію, то вони вже не просто так "сидять" в Instagram.

Відео дня

Читайте такожСкандальна Інстасамка в бікіні похвалилася "силіконовим" тіломНагадаємо, раніше Леся Нікітюк в ефірі шоу "Хто зверху?" зізналася у коханні Сергію Притулі.

Вас також можуть зацікавити новини: