Олег Собчук не хоче згадувати про колишню / instagram.com/sob4uk

Нещодавно фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук вперше заговорив про екс-дружину. В інтерв’ю OBOZ.UA він поділився інформацією, які у нього зараз стосунки з Марією та дітьми.

"Ніякі. Про колишніх – або хороше, або нічого. З дітьми в мене все добре. Ми спілкуємося, я оплачую навчання нашої доньки. Бачуся з нею, так само як і з сином", – заявив співак.

До слова, у пари є двоє спільних дітей: 20-річна донька Тетяна та 14-річний син Арсен. Протягом сімейного життя Олег не приховував, що і раніше були моменти, коли вони хотіли розлучитися, але тоді від цього кроку втримували діти. Разом з Марією вони ходили до психолога, але це не врятувало шлюб.

Відео дня

Розлучення Олега Собчука

Майже місяць тому, після 20 років подружнього життя, Олег Собчук та його дружина Марія оголосили про розлучення. Марія публічно звинуватила Олега в аб’юзі та виклала в мережу скріни їхньої переписки, де він погрожував забрати техніку та майно.

"Авто не купую тобі через твій язик і обзивання мене пустушкою. Будеш продовжувати - залишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але за твоїм ставленням - уже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння... Немає ні бажання, ні часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доводити нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися," - писав Собчук.

Вас також можуть зацікавити новини: