Сім'я Галкіна і Пугачової живе в Ізраїлі / фото instagram.com/maxgalkinru

Російський гуморист Максим Галкін, який мешкає із зірковою сім’єю в Ізраїлі та визнаний Росією зрадником через чітку проукраїнську позицію та категоричність щодо російських окупантів, опублікував свіже фото своєї доньки Лізи. Світлину знаменитість розмістив на своїй сторінці в Instagram.

На фото симпатична усміхнена дівчинка сидить на просторому дивані. Знаменита дитина одягнена просто: у класичні джинси та блузу білого кольору.

Десятирічна Ліза / фото instagram.com/maxgalkinru

Шоумен Галкін відмітив фото дівчинки сердечком та чомусь вирішив закрити коментарі. Чому він вирішив саме так – невідомо.

Відео дня

Додамо, що примадонна Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін мають ще малого сина Гаррі. Вони з дівчинкою є двійнятами, яких 2013 року народила сурогатна мати. Від початку агресивних дій Росії в Україні вся родина переїхала до Ізраїлю на постійне місце проживання.

Додамо, що нещодавно поширилася інформація про те, що Максим Галкін і Алла Пугачова виїхали з Ізраїлю на Кіпр. Раніше шоумен запевняв, що залишається разом зі своїми співвітчизниками навіть у найнебезпечніші часи. Він додав, що допомагатиме ізраїльтянам будучи в тилу.

До слова, нещодавно Примадонна вийшла на зв'язок з шанувальниками і показала спільне фото з чоловіком. "Живемо далі", - лаконічно написала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: