За словами продюсера, у артистки потраплять в топ-10 на конкурсі / колаж з фото

Медіаексперт Денис Путінцев висловився щодо перемоги Alyona Alyona та Jerry Heil на Нацвідборі і оцінив їхні шанси на перемогу вже на самому Євробаченні-2024.

Як він розповів у коментарі УНІАН, перемога Джеррі Хейл і Альони Альони на Нацвідборі, з музичної точки зору, була прогнозованою.

"Думаю, що срач все одно буде, але щодо збою в додатку "Дія". Можуть говорити про те, що результати підтасували. Система голосування журі та глядачів була передбачувана", - зазначив Путінцев.

Однак медіаексперт не впевнений, що артисткам вдасться здобути перемогу в Швеції, де проходитиме Євробачення в цьому році.

"Шанси у дівчаток невеликі, чесно кажучи. Але не тому, що вони якісь погані, а тому, що цього року Україна вже всі свої військові преференції вичерпає. Потрібно буде залучати європейську аудиторію меседжами, а не самою піснею. Україна в топ-10 однозначно потрапить, але нам потрібно зараз не намагатися вибитися в лідери, а донести наші наративи. Дуже важливо, як дівчатка будуть себе представляти, в тому числі і під час інтерв'ю західним ЗМІ", - говорить Путінцев.

А ось до самої пісні "Teresa & Maria" у нього взагалі ніяких питань немає. Він каже, що вона хітова.

"У них більш українізована пісня в порівнянні з Melovin, наприклад, але не менш гідна, щоб загравати з європейськими слухачами", - підсумував експерт.

Нагадаємо, скільки балів отримали учасники Нацвідбору на Євробачення-2024 від журі та глядачів.

Вас також можуть зацікавити новини: