Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл \ REUTERS

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл зробили перший внесок у британську казну, тим самим почавши виплачувати борг королівській сім'ї.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл святкують другу річницю весілля (фото)

Після складання своїх повноважень подружжя погодилося відшкодувати гроші платників податків, витрачені на реконструкцію їх сімейного котеджу Фрогмор-хаусу, це обійдеться парі близько 2,4 млн фунтів стерлінгів.

Відео дня

Так, за повідомленням видання Mail on Sunday, віддати все відразу подружжя не може, тому вирішило гасити борг частинами. Зараз пара перерахувала до бюджету 18 тис. фунтів, повідомляє ТСН. Такі перекази Меган і Гаррі планують робити щомісяця. тому на виплату всієї суми у них піде приблизно 11 років.

Однак, виплачувати борг пара зможе і великими частинами, тому і закрити його зможе швидше. Завдяки своєчасним виплатам пара також зможе вважати котедж своєюбританської резиденцією.

Як повідомляв УНІАН, на початку січня королівська сім'я заявила про бажання жити на дві країни - Великобританію і Канаду в заяві про вихід їх з королівської родини. Королева Єлизавета II підтримала рішення подружжя відмовитися від королівських привілеїв і повідомила про "перехідний період" у цьому процесі.