Сім'ї Меган Маркл і принц Гаррі загрожує небезпека / фото REUTERS

Меган Маркл і принц Гаррі звернулися в поліцію Лос-Анджелеса за допомогою. Королівські "втікачі" вважають, що їх сім'ї загрожує небезпека. Річ у тому, що папарацці добралися до котеджу, де пара живе з сином Арчі, з допомогою БЛА, які у великій кількості літають над їхнім домом.

Попри те, що житловий комплекс Beverly Ridge Estates, де Меган і Гаррі орендують розкішний особняк, знаходиться під охороною, ніщо не заважає запускати над їх домом квадрокоптери.

Меган Маркл і принц Гаррі вважають, що папараці порушують їхнє право на приватне життя, пише РБК-Україна з посиланням на Daily Beast.

Відео дня

Цікаво, що біля будинку розташований великий басейн, тераса, просторий дворик з фонтаном, але вільно купатися, засмагати і просто дихати свіжим повітрям сімейство не може, адже вони одразу ж потраплять в об'єктиви.

Читайте такожЖурналісти знайшли принца Гаррі та Меган у розкішному маєтку голлівудського продюсера (фото)

Зазначимо, що Меган і Гаррі вважають, що безпілотники можуть використовувати не тільки папараці, але і... терористи. Адже погрози на адресу Маркл надходили ще до її весілля з Гаррі.

Подружжя заявили, що дрони над їх домом літають з завидною регулярністю - їх бачили 9, 19, 20, 21 і 25 травня. А деякі безпілотники навіть наблизилися на відстань не більше шести метрів.

"Вони - реальні люди, реальна сім'я... Вони не просять особливого ставлення до себе. Вони просто хочуть, щоб поважали їхнє право на безпеку, яку можна очікувати у своєму власному домі", - кажуть друзі Меган і Гаррі.

Іронія долі полягає в тому, що саме через переслідування папараці, жертвою яких колись стала мама Гаррі принцеса Діана, онук Єлизавети II і його дружина втекли з Британії. Принаймні, це стало однією з вагомих причин.

Відзначимо, що над територією Віндзорського замку, де раніше проживали Меган і Гаррі в Фрогмор-котеджі дрони запускати забороняється. А також робити несанкціоновані фото дітей з сім'ї.

А ось в США у Меган і Гаррі такого захисту немає. Їм дошкуляють не тільки безпілотники. Варто сімейству тільки вийти з дому, за ними всюди слідують фотографи - пішки та на транспорті.

Особняк, де живуть Меган і Гаррі в США / фото Daily Mail

Як повідомляв УНІАН, Меган Маркл і принца Гаррі звинуватили в крадіжці 53 млн доларів.