Меган Маркл / фото REUTERS

Сьогодні, 4 серпня, Меган Маркл святкує 39-річчя.

Живуть Меган, Гаррі і їх син Арчі зараз в Лос-Анджелесі, тому особисті привітання від королівської сім'ї Меган не отримає. Але в соцмережах герцогиню вже привітали.

Читайте такожСтало відомо, чому Меган Маркл не прижилася при королівському дворі

Відео дня

У важливий день свої вітання на адресу дружини принца Гаррі в своїх Instagram-акаунтах залишили Єлизавета II, Кейт Міддлтон з принцом Вільямом і не тільки. Королева, зокрема, опублікувала спільне фото з Меган і супроводила його теплими словами: «Бажаю щасливого дня народження герцогині Сассекській».

У підписі до знімка також згадали, що це знакове фото було зроблено під час спільного візиту Єлизавети II і Меган Маркл в Честер в 2018 році.

Герцоги Кембриджські також не забули про важливий день, залишивши в своєму офіційному акаунті фото Меган, зроблене під час одного з офіційних візитів, і також побажавши їй «щасливого дня народження». Примітно, що всі члени королівської сім'ї, які привітали сьогодні Маркл, продовжують вживати стосовно неї титул «герцогиня Сассекська».

Також привітання на адресу дружини принца Гаррі з'явилося і на сторінці Кларенс-хаус - офіційній сторінці принца Чарльза і його дружини Камілли.