Пугачова була хорошим собутильником, товаришем, музикантом, каже Левшин / фото УНІАН

Радянський і російський співак і режисер Олександр Левшин зізнався, що за часів роботи з Аллою Пугачовою подобався їй - справа навіть могла дійти до стосунків.

Про це Левшин, який святкує сьогодні своє 68-річчя, розповів в інтерв'ю "Собеседнику".

Говорячи про творчість Пугачової, режисер заявив, що вона унікальна не тим, що краще за всіх співає, а завдяки тому, що зайняла нішу жанру музично-драматичного естрадного спектаклю.

Відео дня

"Два роки поспіль вона мені надавала знаки уваги. Я був досить гарненький, та й талановитий, як виявилося. Потім ми з нею посварилися. Навіть був упевнений, що мене звільнять, так вона мене стала пресувати. У нас були нерівні відносини. А стосовно симпатій, я в той час був уже одружений, та й прекрасно розумів, що мені їй дати нічого. Який сенс, як Челобанов або Кузьмін, бути хлопчиком у відомої жінки? Мені ця роль здалася неблагородною", - заявив Левшин.

Читайте такожРозлучення Пугачової та Галкіна: друг зіркової родини відповів на чутки

Режисер припустив, що Пугачова, знаючи про його щире ставлення до неї, сумує за ним.

"Ми якийсь час передзвонювалися, я вмовляв її продовжити роботу. Пугачова повинна жити на сцені, а вона розіграла історію з сім'єю, дітьми, замком. Думаю, перебираючи свої записи й фотографії, їй не вистачає співрозмовника-очевидця", - додав він.

"Коли на неї звалилася слава, Пугачова увірувала, що вона – королева. Це наклало свій відбиток. Як людину я її знаю: вона, як була хорошим собутильником, товаришем, музикантом, така і залишилася. Алла - нормальна людина", - резюмував він.

Як відомо, Пугачова була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, за кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, за продюсером Євгеном Болдіним і за співаком Філліпом Кіркоровим. 

З грудня 2011 року вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.