На конкурсі "Міс Європа" виник скандал / Колаж УНІАН / Скриншот, фото instagram/milena.melnichuk

Представниця України на конкурсі "Міс Європа-2024" заявила, що їй влаштували цькування росіяни.

Мілена Мельничук опублікувала в Instagram звернення, в якому розповіла про дзвінки з погрозами з боку громадян РФ, які називали її нацисткою і фашисткою. За словами дівчини, ті погрожували їй ударами ракет по її місту.

"Під час конкурсу мене змушували фотографуватися з росіянкою. Коли я агресивно відмовляла - мені погрожували і говорили, що я тупа і нічого не розумію. Росіянка самостійно намагалася завжди сісти поруч і сфоткатися", - пише вона.

Мельничук також каже, що дизайнер конкурсу спеціально видав їм однакові сукні, щоб вони "були як подруги". "Хореограф конкурсу поставив мене поруч із росіянкою на сцені, коли я попросила переставити мене, він сказав російською мовою: "Мені по*уй на війну в Україні". Під час самого фіналу цей хореограф кричав мені на сцені "х*хлушка", - розповіла вона.

Також дівчина опублікувала відео з автобуса, в якому учасниця з Білорусі кричить на неї, бажає смерті її братові, і називає Україну агресивною країною. "У тебе війна? А чого ти тоді ц*цьками трясеш на конкурсі краси? Якого хріна ти приїхала на конкурс краси?" - кричить вона.

Що відомо про конкурс:

Конкурс "Міс Європа-2024" проходив з 15 по 25 лютого в ліванському Бейруті. Перше місце посіла росіянка з Казані Роза Гадієва, третє - білоруска Ірина Максимович.

Мельничук запевняє, що російський Мінкульт заплатив 20 тисяч євро за перемогу росіянки, а білоруска заплатила 5 тисяч євро.

Вас також можуть зацікавити новини: