Надія Мейхер розповіла про комплекси через великі груди / фото УНІАН

Українська співачка, екс-учасниця "ВІА Гри", телеведуча і продюсер Надія Мейхер розповіла про те, що видатні груди далеко не завжди була її козирем.

Як розповіла Мейхер в Instagram-шоу "Правду чи справу" із Олею Поляковою, у підлітковому віці вона стикалася з негативом дорослих жінок і небажаною увагою чоловіків, передає Апостроф.

Читайте такожЛеся Нікітюк розкрила об'єм своїх грудей і довжину ніг

Відео дня

"У мене в 13 років вже були груди третього розміру. Мама мені почала купувати бюстгальтери, і навіть мамині подружки, молодші за неї років на 8, вони звичайно на мене дивилися вже недобре. І звісно в цьому віці на мене звертали уваги чоловіки значно старші - не мого віку хлопці, а в тій фазі, коли їм уже пора йти в духовну сторону. І ось такі 35-40-річні чоловіки звичайно на 13-річну дівчинку звертали увагу. У мене кілька років був дійсно великий комплекс. Як дитині мені було, м'яко кажучи, неприємно. Ідеш, вони озираються, підходять до тебе знайомитися як до такої Лоліти", - сказала Надія.

Ближче до повноліття Надя Мейхер навчилася приймати своє тіло і відсіювати негатив. Також вона дуже рано навчилася розбиратися в намірах чоловіків, що дуже допомогло їй в майбутньому.

"Тільки років у 16-17 я почала по-іншому до цього ставиться. Але в цей період я виробила жорсткий імунітет на мужиків, я почала їх сканувати і розуміти, що моє, а що не моє", - розповіла виконавиця.

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер поділилася спокусливими фото в атласному сукню.