Ная Рівера / REUTERS

Зірка американського музичного серіалу Glee ("Хор") Ная Рівера зникла безвісти. Її чотирирічний син був виявлений у човні посеред озера Піру на півдні Каліфорнії.

За даними офісу шерифа округу Вентура, 33-річна актриса орендувала плоскодонний човен в середу ввечері. Озеро, де був виявлений її син, розташоване на північний захід від Лос-Анжелеса, пише ВВС.

Пошукова операція тривала протягом ночі. Офіс шерифа раніше повідомив у Twitter, що йдуть пошуки "можливо потонулої" людини. Поліція також розмістила кадри пошукової операції, в якій бере участь вертоліт і водолази.

Відео дня

Сина Рівери виявили люди, які перебували на іншому човні, через три години після того, як актриса орендувала човен, передає телеканал CBS Los Angeles з посиланням на офіс шерифа. Також відомо зі слів хлопчика, що вони з матір'ю разом плавали, але "мама у човен не повернулася".

Чим відома Ная Рівера?

Рівера зіграла одну з головних ролей в американському сіткомі "Королівська сім'я". Проте широка популярність до неї прийшла з роллю Сантани Лопез - одного з основних персонажів серіалу "Хор", який виходив на американському телеканалі Fox з 2009 по 2015 рік.

Читайте такожДвійник персонажу Джонні Деппа з "Піратів Карибського моря" потонув у затоці

У 2014 році вона зіграла головну роль у трилері-блокбастері "Будинок" і в тому ж році актриса вийшла заміж за актора Раяна Дорсі, від якого народила сина. У 2018-му вони розлучилися.

У 2010-2012 рр. вона тричі входила до списку журналу Maxim "100 найсексуальніших жінок планети".

Історія зі зникненням зірки вкотре змусила шанувальників серіалу згадати, що його головних героїв переслідує злий фатум, пише "Сплетник". Вони у мережах пишуть про "прокляття "Хору".

У житті багатьох акторів, що знялися в "Хорі", було чимало трагедій: через передозування наркотиків помер Корі Монгайт, а інший актор, Марк Саллінг, наклав на себе руки після того, як був визнаний винним у зберіганні дитячої порнографії.